Leta i den här bloggen

måndag 5 april 2010

Starta en lista?

Har fler gånger bara den senaste veckan stött på behovet att läsa om/komma i kontakt med andra med samma diagnos som ens barn. Det allra bästa vore ju om det fanns uppgifter om aktuella "kontaktpersoner" på sjukhusen. Det verkar svårt att åstadkomma på grund av sekretess och administration.

Det är synd, för som ny på det här tåget med en litet udda diagnos blir man väldigt ensam.

Kanske går det att göra på annat sätt? En tanke är att lägga upp länkar till olika "kontaktpersoner" för diagnoser (till bloggar och eventuellt kontaktuppgifter till en hotmailadress eller liknande). Jag kan tänka mig att försöka lägga upp en länklista/kontaktlista, men behöver tips om diagnoser och bloggar, hemsidor eller liknade.

Det finns ett par hakar. En är den som en klok vän som var djupt i det här träsket för ett antal år sedan påpekade:
-"Du tror inte att alla de här kontakterna kan göra så att man snurrar ned sig ännu djupare i bara cancer och depression? "-" Att det negativa bara förstärks när man är med mer likasinnade"? -"Man behöver ju andra saker från den vanliga värden också."

Jag tror ändå att det positiva överväger, men tänker ändå här försöka börja lägga in en länk med något annat än cancer efter varje inlägg. Eftersom jag håller på att starta en surdeg så är valet självklart, surdegsgurun Pain de martin
För den som gillar bröd och inte varit inne på hans blogg, ni har en upplevelse kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.